Twiggy&James is een geheel nieuw ‘all inclusive’ haarstyling-concept gevestigd in Alkmaar. Je zit bij ons niet voor de spiegel maar aan een gezellige tafel. Terwijl jij ontspannen van je cappuccino of geurende thee geniet overleggen we samen hoe jij er op je allerbest uit kunt zien!

Behandeling bij kapsalon Twiggy&James 

Bij Twiggy&James start elke behandeling met een uitgebreid advies, en daarna een ontspannen hoofdmassage. Een heerlijke wash-treatment! We werken sowieso met hoogwaardige ppd en sulfaatvrije producten, maar zonder dat dit ten kosten gaat van het trendy en innovatief kapsel wat wij met elkaar ontwerpen. ‘We will work wonders with your hair’ is geen opschepperij, het is jouw garantie waarbij je mag verwachten dat we creatief, eerlijk en vakkundig zijn! Uiteraard hoort bij de finishing touch dat je haar compleet gestyled wordt, bij dames zelfs met een uitgebreide ‘Blow-Dry’-styling naar keuze!

De kapper van Alkmaar in de avond en op zondag

Het creëren van jouw nieuwe look krijgt alle tijd. Daarom is Twiggy&James ook 7 dagen per week open, overdag én ’s avonds, óók zondag! Om jouw afspraak te boeken bytwiggyjames kun je bellen 072 582 58 13, maar je kunt ook de ‘booking’ module gebruiken. Tot ziens in de salon!