Academy

De opleiding van de toekomst

Ontdek de toekomst van het kappersvak met onze Cut and Color Academy, waar we de nieuwste trends en technieken van de branche behandelen! Bij onze academie gaat het niet alleen om het behalen van een certificaat; we streven ernaar om je te trainen tot een zelfstandige stylist in het vak.

We kick some new doors

Traditionele opleidingen en trainingen blijven vaak achter bij de snel ontwikkelde wereld van de kappersindustrie. Het resultaat? Slechts een handjevol afgestudeerden vindt daadwerkelijk werk of kan als zelfstandige aan de slag. Bij ons is dat anders. Wij begrijpen dat klanten veeleisender worden en dat je als kapper moet kunnen inspelen op hun wensen. Daarom leren wij je de technieken die niet alleen in de boeken staan, maar die klanten daadwerkelijk willen zien in de salon. 

Geen verouderde droogkappen en streperige highlights die uit de mode zijn, maar moderne inzettechnieken en slimme trucs die de kwaliteit van jouw werk naar ongekende hoogten tillen. Onze trainingen zijn ontworpen om je niet alleen te leren hoe je haar knipt, maar om je te inspireren en uit te dagen om je creativiteit te omarmen. 

Ready for a new journey

Bij ons leer je niet alleen het vak, maar ontwikkel je ook de vaardigheden en het zelfvertrouwen om je eigen stempel te drukken op de kapperswereld. Onze ervaren educators staan klaar om je te begeleiden op je reis naar succes, met persoonlijke aandacht en praktijkgerichte lessen die je direct kunt toepassen in de salon. 

Getting excited….

De academy is vol in ontwikkeling, maar helaas nog niet afgerond. Daarom kunnen wij geen nieuwe data communiceren. Schrijf je in voor onze academy nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwe lesdata in 2024. Zo verzeker jij jezelf alvast van een front row ticket. 

Toolkit voor de kappersacademy bij de Colorbar Twiggy&James in Alkmaar

Keep in touch!

Huidige ervaring
Book Now

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar