Hairextensions

Hairextensions Alkmaar

Op zoek naar een manier om je haar te transformeren en extra lengte, volume of textuur toe te voegen? Overweeg dan hairextensions, een mooie oplossing om jouw haar meer naar wens te krijgen. Bij Twiggy&James in Alkmaar zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige hairextensions die naadloos integreren met jouw natuurlijke haar.

Verschillende soorten kleuren hairextensions die op maat worden gemaakt bij de Colorbar Twiggy&James in AlkmaarVrouw met lichte hairextensions bij de Colorbar Twiggy&James in Alkmaar

Op maat gemaakte extensions

Bij Twiggy&James begrijpen we dat het kiezen van de juiste hairextensions een belangrijke beslissing is. Wij hebben keratine-bond en micro-ring extensions in 99 kleuren, waardoor we het naadloos op jouw haarkleur en textuur kunnen aanpassen. Tijdens de intake kijken we uitgebreid naar jouw haar en wensen voor het mooiste resultaat. Wij houden van een natuurlijke look en nemen altijd de kwaliteit van het haar en comfort in acht. Bovendien zijn al onze hairextensions van de hoogste kwaliteit en zijn ze gemaakt van ethisch verantwoord materiaal. We werken met de merken GreatLenghts en YouYou, omdat we streven naar een duurzame en verantwoorde keuze voor al onze klanten.

Kom langs voor persoonlijk advies

Klaar om je haar te transformeren met hairextensions? Maak vandaag nog een intake afspraak bij ons in de salon, de intake kosten worden verrekend als korting bij aanschaf van de gewenste extensions.

 

Balayage

Van sunkissed tot een opvallende balayage. We painten zachte kleurovergangen van donker naar licht in je haar.

Boek direct jouw Twiggy&James ervaring!

Maak afspraak

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar
Book Now

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar