Creative Color

Creative Color Alkmaar

Bij Twiggy&James zijn we gepassioneerd en ervaren in alle kleurtechnieken, en dat geldt zeker ook voor creative colors. Voor ons zijn creative colors geen standaardkleuringen, maar juist unieke en op maat gemaakte creaties die perfect passen bij jou als individu, waardoor je persoonlijkheid nog meer kan stralen. Zoals onze slogan al zegt “let us color your hair, so you can color the world!”.

Vrouw met lichtroze tint in het haar door Creative Coloring bij de Colorbar Twiggy&James in AlkmaarVrouw met lichtrode tint in het haar door Creative Coloring bij de Colorbar Twiggy&James in Alkmaar

Classy en modieus

Wat verstaan we precies onder creative coloring? Bij Twiggy&James streven we er niet alleen naar een statement te maken, maar ook een tijdloze elegantie te behouden. We gaan dus niet voor een regenboog in je haar; in plaats daarvan gaan we voor bijzondere, gedurfde maar altijd draagbare kleuringen. Onze focus ligt op het creëren van kleuringen die jouw persoonlijkheid en stijl complementeren, waardoor je er moeiteloos chic uitziet, of je nu in een formele werkomgeving bent of in een trendy setting vertoeft. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat elke klant, ongeacht hun achtergrond of beroep, zich zelfverzekerd en stijlvol voelt met hun nieuwe look. Of je nu advocaat bent of in een hippe winkel werkt, met een creatieve kleuring own jij the stage.

Jouw unieke stijl

Een creative color is maatwerk, en daarom bespreken we het uitgebreid voordat we beginnen. Tijdens dit proces combineren we al onze expertise en technieken om tot een uniek resultaat te komen dat perfect bij jou past. Deze kleurbehandeling wordt alleen uitgevoerd door onze hooggekwalificeerde coloristen, die gespecialiseerd zijn in deze techniek. We moedigen je aan om veel inspiratiefoto’s mee te nemen, omdat dit ons helpt om een nog beter begrip te krijgen van jouw wensen en verwachtingen.

Bij Twiggy&James in Alkmaar streven we ernaar om jouw haarwensen te vervullen met expertise, creativiteit en aandacht voor detail. Kom langs voor een consult en ontdek hoe een creative color jouw unieke stijl kan versterken en je haar tot leven kan brengen!

Balayage

Van sunkissed tot een opvallende balayage. We painten zachte kleurovergangen van donker naar licht in je haar.

Boek direct jouw Twiggy&James ervaring!

Maak afspraak

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar
Book Now

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar