Veelgestelde vragen

Onze online bookingmodule maakt gebruik van een zogeheten reservelijst. Deze optie wordt getoond op de dagen dat de salons volgeboekt zijn.

Mocht je er niet uitkomen of twijfelen, je kunt altijd met ons contact opnemen. Dan kunnen wij met je meekijken en beoordelen of we ergens een plekje voor je kunnen vrijmaken. Soms zijn niet alle vrije plekken te zien in de online agenda en loont het om te bellen. 

Indien je twijfelt welke behandeling je moet kiezen, neem dan met ons contact op. Dit mag via telefoon, WhatsApp of Instagram, net wat je prettig vindt. We denken graag met je mee! 

Nee, wij gebruiken haarverf wat geheel vrij is van ammonia. Daarnaast is de verf ook PPD en resorcinol vrij. De haarverf is nagenoeg geurloos en geeft dus ook geen schadelijke dampen die irritatie geeft aan huid of ogen. 

Bij voorkeur adviseren wij iedere klant waarbij we het haar eerst gaan ontkleuren (blonderen), om Olaplex NO.1 en NO.2 toe te voegen aan de behandeling. Dit omdat wij écht ervaren dat het haar gezonder blijft! Nu kunnen wij niet in iedereen zijn portemonnee kijken en daarom is het geen verplichting maar een service die wij adviseren.

In ons online bookingsysteem zie je de actuele prijzen voor onze behandelingen. Hiermee willen wij transparant en helder communiceren zodat er achteraf geen verborgen kosten worden doorberekend. Indien er sprake is van een toeslag dan doen wij dit altijd in overleg. 

Bij het online booken van een dienst, wordt er een tijdsduur aangegeven. Dit is een indicatie, maar geeft wel een goede richting van de duur van de behandeling. 

Gemiddeld groeit haar 1 tot 1.5 cm per maand. Gemiddeld wordt voor een volledige kleuring elke 4 tot 6 weken bijwerken geadviseerd. Voor een balayage of highlight behandeling geldt een andere termijn. Dit verschilt per persoon, maar meestal tussen de 4 en 6 maanden is gebruikelijk. 

Je haarkleur is goed bij te houden als je dat maar met de juiste producten doet. Wanneer je je haar wast met een goede shampoo in combinatie met een conditioner (voor gekleurd haar) blijft je kleur lang mooi.

Daarnaast kun je elke week een haarmasker gebruiken om te zorgen voor een boost aan proteine. Bij ons kun je een kleurconditioner op maat -in jouw geverfde kleur- aanschaffen om je haarkleur thuis bij te houden als een soort toner. 

Op beide locaties worden alle knip- en kleurbehandelingen aangeboden. Hierin zit geen onderscheid in ervaring of kennis binnen het team. Wanneer je voor een extensions behandeling wilt gaan, kan dit enkel op de Marktstraat. 

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en vegan producten om de mooiste resultaten te garanderen. De merken waar wij mee werken zijn EVO, Olaplex, ColorWow. En onze extensions komen van GreatLengths en YouYou. 

Onze verf is vrij van PPD, maar bevat wel PPT. Dit is een veel mildere variant en 50% van de mensen met een allergie voor PPD kunnen wel met PPT-haarverf gekleurd worden. Wij doen altijd eerst een patch-test op de arm om te kijken hoe jouw huid reageert na 24 uur. Twijfel je of heb je vragen, neem dan contact met ons op. Dan plannen we een moment om alles door te spreken en eventueel te testen.

Book Now

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar