Toner

Toner Alkmaar

Op zoek naar een manier om je haarkleur te verlevendigen, ongewenste tinten te neutraliseren of je haar meer glans te geven? Ontdek dan de kracht van toners bij Twiggy&James in Alkmaar. Toners zijn een veelzijdige en effectieve oplossing om jouw haarkleur naar een hoger niveau te tillen.

Vrouw met donker, glanzend haar na een Toner behandeling bij de Colorbar Twiggy&James in AlkmaarVrouw met blond, glanzend haar na een Toner behandeling bij de Colorbar Twiggy&James in Alkmaar

De voordelen van een toner

Wat zijn toners precies? Toners zijn demi-permanente haarverven die worden gebruikt om ongewenste tinten te corrigeren, de kleur op te frissen of de gewenste kleur te bereiken na het kleuren of blonderen van het haar. Ze zijn ideaal voor het neutraliseren van geel- of kopertinten, waardoor je haarkleur een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt. Bovendien kunnen toners worden gebruikt om hippe kleuren zoals peach, pink, of lila te creëren, voor een gedurfde en unieke look.

Een groot voordeel van toners is dat ze demi-permanent zijn. Dit betekent dat de kleur na een aantal wasbeurten geleidelijk vervaagt, wat je de vrijheid geeft om regelmatig van tint te wisselen zonder langdurige verplichtingen. Daarnaast bevatten onze toners natuurlijke en verzorgende ingrediënten die je haar niet alleen kleuren, maar ook extra laten glanzen en verzorgen.

Waarom kiezen voor Twiggy&James?

Bij Twiggy&James in Alkmaar staan we bekend om onze expertise en persoonlijke benadering. Onze getrainde coloristen kijken uitgebreid naar jouw haar en bespreken de gewenste resultaten om de perfecte toner voor jou te kiezen. Of je nu highlights, balayage of een volledige kleurbehandeling hebt gehad, een toner kan altijd worden bijgeboekt voor een optimaal resultaat.

Toners zijn niet alleen geschikt voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ze zijn uitermate effectief voor het maskeren van grijze haren, waardoor je een jongere en frissere uitstraling krijgt.

Kom langs voor persoonlijk advies

Wij bieden niet alleen hoogwaardige haarkleurdiensten, maar ook een unieke en ontspannende ervaring. Geniet aan onze grote tafel van een heerlijke cappuccino met relaxte muziek op de achtergrond. Daarnaast zijn we toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken we alleen vegan haarproducten van de hoogste kwaliteit. Onze salon in Alkmaar is ontworpen met circulaire recycling in gedachten, zodat we ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Wil je meer weten over hoe een toner jouw haarkleur kan verbeteren? Kom dan langs voor persoonlijk advies en ontdek wat wij voor jouw haar kunnen betekenen.

Toners kunnen bijgeboekt worden bij een highlight of balayage behandeling, of los als tussentijdse onderhoud voor je haarkleur. Ook is het uitermate geschikt voor heren om hun grijze haren te maskeren.

Balayage

Van sunkissed tot een opvallende balayage. We painten zachte kleurovergangen van donker naar licht in je haar.

Boek direct jouw Twiggy&James ervaring!

Maak afspraak

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar
Book Now

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar