Highlights

Highlights kapper Alkmaar

Ben jij op zoek naar een frisse look voor je haar? Overweeg dan highlights, een veelzijdige haarkleurtechniek die blijft ontwikkelen en zich aanpast aan de nieuwste trends. Bij Twiggy&James in Alkmaar kijken we uitgebreid naar jouw haar en welke highlighttechniek het mooiste is om te doen. Door de vele trainingen die wij volgen zijn we altijd on-trend en reikt onze kennis ver.

Vrouw met blonde highlights in het haar bij de Colorbar Twiggy&James in AlkmaarVrouw met lichte highlights in het haar bij de Colorbar Twiggy&James in Alkmaar

Onze highlighttechnieken

Maar wat houden highlights eigenlijk in? Deze populaire haarkleurtechniek draait om het aanbrengen van lichtere tinten in het haar om dimensie, diepte en levendigheid toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar subtiele babylights voor een zachte en natuurlijke uitstraling, of naar faceframe voor een meer opvallende look, onze ervaren coloristen zijn ware experts in hun vak. We hanteren verschillende highlighttechnieken om voor jou de perfecte look te creëren. Van een zachte, frisse blonde uitstraling tot gedurfde en opvallende kleurschakeringen.

De ideale bestemming

Als vooraanstaande kapperszaak in Alkmaar bieden we niet alleen hoogwaardige haarkleurdiensten, maar ook een unieke en ontspannende ervaring. Neem plaats aan onze grote tafel, geniet van een heerlijke cappuccino en laat je meevoeren door de relaxte muziek op de achtergrond. Daarnaast dragen we bij aan duurzaamheid door het gebruik van alleen vegan haarproducten van de hoogste kwaliteit. Onze salons zijn ontworpen met circulaire recycling in gedachten, zodat we ons steentje bijdragen aan een beter milieu en jij met een goed gevoel de deur uit gaat.

Bij Twiggy&James in Alkmaar staan we klaar om jouw haarwensen te vervullen met onze expertise en toewijding. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de veelzijdigheid van highlights!

 

 

Balayage

Van sunkissed tot een opvallende balayage. We painten zachte kleurovergangen van donker naar licht in je haar.

Boek direct jouw Twiggy&James ervaring!

Maak afspraak

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar
Book Now

M

Mient

Mient 4
1811 NC, Alkmaar

M

Marktstraat

Marktstraat 6A
1811 LG, Alkmaar