Balayage Alkmaar

Balayage Alkmaar

Ga jij voor highlights of balayage?

Welke kleurtechniek je ook wenst, wij beheersen de skill. Onze colorista’s krijgen maandelijks training in theorie en praktijk. Hierdoor willen wij ervoor zorgen dat we ons comfortabel voelen bij welke kleurtechniek jij als klant ook wenst. Een colormelt, babylights of colorfresh. Elke techniek beheersen wij! Wij zorgen voor de perfecte haarkleur. Dat is een belofte.

Op maat advies voor balayage

We bepalen samen het plan van aanpak. Naast de techniek die jij als klant wenst, kijken onze kleur specialisten ook naar de kleur die als resultaat moet worden gehaald. In sommige gevallen is een balayage niet altijd de beste techniek voor de gewenste haarkleur. Onze topstylisten bespreken dit vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent.

Je haren verven is toch altijd een mooie ervaring en dat willen we graag zo houden 😉

Indien je voor een bepaalde haarkleur (blonde, brunette of bronde) wilt weten welke verftechniek het meest geschikt is? Vraag het dan aan onze color experts!

Op deze locatie kun je ons vinden

Twiggy&James Colorbar is dé plek met de beste coloristen en stylisten. Samen met onze awesome koffie heb je een totale “me-time” ervaring.

adres

Contact

rEVIEWS