Haar verven Alkmaar

Laat je haar verven in het centrum van Alkmaar. Wij bieden een ‘all inclusive’ concept waarbij we jouw haren verven in iedere gewenste haarkleur. Je zit niet voor de spiegel, maar gezellig aan tafel. De expert op het gebied van haren verven in Alkmaar! Al onze producten zijn vegan en dierproefvrij.

De behandeling wordt gestart met een consult. Daarna mag je kiezen of je voor verse koffie gaat of een speciale thee. De basis moet goed zijn tenslotte. Na het advies wordt je haar altijd gewassen. Een ontspannende hoofdmassage en shampoo afgestemd op jouw haar. Een heerlijke wash-treatment.

''We will work wonders with your hair!''

Color (haar kleuren) experts

Dit is geen opschepperij, maar ons doel bij iedere klant! Jouw verrassen met onze skills. Van onze color expert mag je verwachten dat zij creatief, eerlijk en vakkundig is. Jouw garantie voor een prachtige haarkleur. Wij werken met toners en kleur conditoners om te zorgen dat we het optimale resultaat behalen. Ieder haartype is anders en elke haarkleur reageert anders. Voor ons geen verrassing, maar weer een leuke uitdaging om resultaat te halen.

Onderhoud haar verven

Ook voor onderhoud van je haarkleur ben je bij ons op het juiste adres. Door jaren van ervaring weten wij hoe haar reageert op externe invloeden zoals UV-licht en de stylingsproducten die dagelijks worden toegevoegd. Wil je iets testen? Geen probleen, wij geven je een gratis sample. Zo kun je zelf ervaren wat een professioneel product met je haar kan doen. Als officiële EVO kapsalon gebruiken wij uitsluitend deze producten. Welk stylingsproduct je ook kiest, deze is vrij van parabenen en sulfaten. Pure kwaliteit en plantaardig.

De kapsalon voor haren verven in Alkmaar! Geopend in de avond en in het weekend.

Op deze locatie kun je ons vinden

Twiggy&James Colorbar is dé plek met de beste coloristen en stylisten. Samen met onze awesome koffie heb je een totale “me-time” ervaring.

adres

Contact

rEVIEWS