Hairextensions Alkmaar

Hairextensions Alkmaar Twiggy&James

Ga jij voor hairextensions? Kom dan naar Twiggy&James in Alkmaar

Altijd al langer haar gewild? Dan is haarverlenging de oplossing. Je haren groeien gemiddeld slechts één à anderhalve centimeter per maand, waardoor het vaak een tijd duurt om je eigen haar langer te laten groeien. Een haarverlenging met extensions is dus de ideale manier om je eigen haar te verlengen. Wij gebruiken bij Twiggy&James vaak meerdere kleuren om de extensions goed te laten matchen met je eigen haar. Zodat het er heel natuurlijk uitziet. Wij zetten haarverlengingen met human hair van het merk Great Lenghts, zodat je het hetzelfde kan behandelen als je eigen haar. De Hairextensions zijn zo natuurlijk ingezet, dat niemand ziet dat jij haar verlenging draagt.

Op maat advies voor hairextensions

Ben je blij met je lengte, maar zou je graag voller haar willen? Dan is de volumebehandeling geschikt voor jou. Een volume behandeling is de ideale oplossing wanneer je weinig en/of dun haar hebt. Bij een volume behandeling zijn minder hairextensions nodig dan bij een haarverlenging. Gemiddeld worden er vijfenzeventig extensions gebruikt om het eigen haar mooi op te vullen. Doordat we met human hair werken kan je je haar dus gewoon wassen, verven, krullen en stylen zoals je normaal gesproken met je eigen haar doet. En zijn de vegan producten van EVO hier uitermate geschikt voor. Zonder parabenen en sulfaten.We bieden verschillende soorten hairextensions aan;- Keratin Bond cold method- Tape Extensions- Clip-in extensions.

Er hangt rondom haarverlenging nog steeds onduidelijkheid en negativiteit en wij zijn met Twiggy&James overtuigd dat dat niet meer hoeft. Wij Werken met het beste eerlijk verkregen human haar wat volgens de nieuwste technieken wordt ingezet. Wij laten jullie graag kennismaken met de mogelijkheden. Voor een uitgebreid advies kan je een afspraak maken in de online agenda. Dan gaan we samen een plan maken hoe we het meest natuurlijke resultaat kunnen bereiken. Want natuurlijk is waar wij voor staan!

Op deze locatie kun je ons vinden

Locatie MIent

Locatie Marktstraat

Twiggy&James Colorbar is dé plek met de beste coloristen en stylisten. Samen met onze awesome koffie heb je een totale “me-time” ervaring.