Kapper Heiloo

Wij ontvangen steeds meer klanten uit de gemeente Heiloo. Kapper Heiloo nodig?

Op zoek naar een specialist in het kleuren van haar, wat zij nog niet naar wens hebben kunnen vinden in winkelcentrum Het Hoekstuk of in de stationsweg. Met de auto ben je met een kwartier bij onze kapsalon en op de fiets red je het al in twintig minuten. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk fietsen langs het Heilooër Bos 🙂

Wij als colorbar bedienen klanten binnen een grote straal, van Amsterdam, Haarlem, Bergen, Heiloo tot aan Schagen, Winkel, Middenmeer en alles wat hiertussen ligt.

Mocht je als inwoner van Heiloo interesse hebben in een behandeling bij onze kapsalon?

Maak dan een afspraak en zet in de omschrijving HEILOO. Hiermee ontvang jij als Heilooënaar eenmalig vijftien procent korting op een behandeling naar keuze.

Deze actie geldt voor zowel kleurbehandelingen (balayage, highlights, full color) als voor een knipafspraak.

Kapper Heiloo

''We will work wonders with your hair!''

Goede Kapper Heiloo Hoekstuk

Zoals hierboven aangegeven zitten wij ongeveer vijftien minuten met de auto vanaf Het Hoekstuk verwijderd. Het is met de auto of de fiets een klein stukje reizen, voordat je bij ons in de kapsalon bent. Eenmaal bij onze kapsalon aangekomen doen wij onze uiterste best om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met onder andere onze kleurbehandelingen en knipafspraken proberen wij mensen uit Heiloo Hoekstuk te helpen met het beste resultaat.

15% korting voor nieuwe klanten

Klaar om kennis te maken met Twiggy&James? Maak dan een afspraak en zet in de omschrijving HEILOO. Hiermee ontvang jij als Heilooënaar eenmalig vijftien procent korting op een behandeling naar keuze.

Locatie MIent

Locatie Marktstraat

Twiggy&James Colorbar is dé plek met de beste coloristen en stylisten. Samen met onze awesome koffie heb je een totale “me-time” ervaring.