Kapper in Alkmaar

hairpin
Of maak direct een telefonische afspraak door te bellen naar
06 23 29 83 88
Kapper in Alkmaar twiggy&james

Twiggy&James is dé kapper in Alkmaar voor zowel dames als heren. Wij werken enkel met specialisten. We vinden het belangrijk om onze klanten op elk vlak zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Volgens onze klanten vindt je een van de beste kappers in Alkmaar in hartje centrum aan de mooie grachten. In deze mooie omgeving ontvangen wij je graag met veel persoonlijke aandacht. Wij zijn ook geopend op maandag en doordeweeks op sommige dagen tot negen uur ’s avonds.

Alvast een voorproefje? Scroll door onze Instagram.  

Professioneel advies

Als je op zoek bent naar een kapper in Alkmaar die de tijd neemt om je eerlijke kleur-en knipadviezen te geven, dan ben je bij Twiggy&James verzekerd van de coupe die echt bij je past. Voor onze behandelingen nemen we altijd uitgebreid de tijd om onze klanten echt te leren kennen. Je kapsel hoort immers bij je persoonlijkheid.

Woon je in de buurt maar, ben je nog nooit bij onze kapper in Alkmaar geweest? Loop dan gerust eens binnen en we geven je graag advies! Je kunt ook gemakkelijk online een afspraak maken of telefonisch.

Vegan producten

Wij werken in onze kapsalon voornamelijk met vegan producten. Onze producten zijn ook te koop bij ons in de salon om je coupe zo lang mogelijk mooi te houden. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk ze hier.

Jezelf of een ander een behandeling cadeau doen? Dat kan nu heel gemakkelijk door onze Online Gift Card te kopen. Dit is een online Gift Card en dus ideaal om door te sturen naar iemand.

Locatie MIent

Locatie Marktstraat

Twiggy&James Colorbar is dé plek met de beste coloristen en stylisten. Samen met onze awesome koffie heb je een totale “me-time” ervaring.