onze missie

twiggy&
james

hairpinpinkright

Wij zijn gericht op het leveren van een zo hoog mogelijke service. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat we alle expertises in huis hebben om iedere klant zo goed mogelijk te helpen. Dit doen we bijvoorbeeld door geregeld trainingen te volgen met het gehele team.

Met een verscheidenheid aan specialiteiten binnen ons team zijn wij sterk in het kleuren van haar en het knippen en (af)stylen hiervan. Daarnaast zijn we ook een gespecialiseerd herenkapper en hebben we een in-house barbier! Ook als man ben je dus aan het juiste adres.

Benieuwd naar ons werk, onze salon, onze koffie en/of wil je graag weten wat wij bij jou adviseren? Kijk eens rond op de website of maak direct een afspraak via de “book now” button. Heb je trouwens onze vette giftcard al gezien? Makkelijk online te kopen en digitaal te delen 🙂 

Navigeer direct
BEHANDELINGEN | PRIJZEN | BARBER | GIFTCARD

local partnerships

hairpinpinkright
1480_foodbar_zwart
OVER: 1480 foodbar is een stijlvolle zaak met een culinaire keuken die wordt ondersteund met vers seafood en de internationale keuken.
Ze hebben een speciale Twiggy&James menukaart ontwikkeld met onder ander het broodje: “The James”. Wij zijn dagelijks geopend tot 21:00 en nu kunnen klanten die tijdens etenstijd bij ons in de salon zijn, genieten van een (h)eerlijke maaltijd.
Kaldi_logo_tag_orange_RGB-lowres-75

OVER: “Kaldi, de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee”. We willen jou dan ook graag laten genieten van de gehele wereld rondom koffie en thee.

Met onze proffesionele ECM Piston koffiemachine bereiden wij met vers gemalen koffiebonen de heerlijkste espresso, koffie of cappuccino (uiteraard wel met havermelk). Deze maand gebruiken wij de bonen: Alkmaars Blend. Geleverd door Kaldi in Alkmaar. 

Voor de liefhebbers van thee hebben wij iedere maand drie verschillende verse theeën zorgvuldig geslecteerd. Standaard een groene, een kruidige en een seizoensgebonden. Weet jij al voor welke je gaat?

Locatie MIent

Locatie Marktstraat

Twiggy&James Colorbar is dé plek met de beste coloristen en stylisten. Samen met onze awesome koffie heb je een totale “me-time” ervaring.